VMCE

Veeam Certified Engineer (VMCE) certificiranje je tehnično izobraževanje, ki ponuja obširne informacije o Veeam rešitvah in je na voljo
vsem uporabnikom Veeam programske opreme, Gold, Silver in Registered Veeam partnerjem, ter vsem drugim zainteresiranim, ki bi ga želeli opravljati.

Certificiranje VMCE je dokumentirano dokazilo, da ima inženir potrebno raven strokovnega znanja za pravilno izvajanje in konfiguracijo Veeam programske opreme. Predstavlja veliko naložbo za IT strokovnjaka, ki želi povečati produktivnosti, zmanjšati stroške poslovanja, doseči osebno napredovanje in splošno prepoznavnost v branži.

VMCE izpit vključuje 50 naključnih vprašanj iz posameznih modulov, pri čemer morajo udeleženci doseči minimalno 70% pravilnih odgovorov. Izpit se lahko opravi v lokalnem Pearson VUE izpitnem centru. Preverite, kdaj je naslednji termin!

VMCE-A

Veeam Certified Engineer Advanced (VMCE-A) je 2-dnevno tehnično izobraževanje, ki se osredotoča na izobraževanju inženirjev, kako zasnovati in optimizirati Veeam Availability Suite rešitve, s pomočjo Veeam strokovnjaka in dobrih primerov iz prakse. Izobraževanje je namenjeno tistim, ki so že opravili 3-dnevni VMCE trening in želijo pridobiti naziv Veeam Certified Architect.

VMCE-A izpit vključuje 40 naključnih vprašanj iz posameznih modulov, pri čemer morajo udeleženci doseči minimalno 70% pravilnih odgovorov.

Izpit se lahko opravi v lokalnem Pearson VUE izpitnem centru. Preverite, kdaj je naslednji termin!